Dag 14, genieten in Pismo Beach

De tel kwijt, maar mijn planning leerde me dat het dag 14 is. We zijn nu in Vegas en gaan dus even terug in de tijd en we zijn in Pismo Beach.

Pismo Beach is fris (zowel qua netjes als qua temperatuur), fruitig en is een erg mooie kustplaats met een enorme pier en omdat het zo mooi is hebben we besloten een dagje langer te blijven en extra hard te genieten van ons fantastische hotel. Het heeft officieel 4 sterren maar de service is ontzettend goed en de medewerkers zijn allemaal zo aardig dat het wat mij betreft dicht tegen de 5 sterren aan zit. Valet parking zit bij de prijs inbegrepen en dat vind ik dan wel weer erg netjes (prijs van het hotel is er uiteraard ook naar, maar bij het Pullman dat ver buiten SF lag moesten we nog even $28 aftikken voor de self-parking).

Maar goed, de dag begint met ontbijt. Oh nee, ik heb eerst een wandelingetje op de pier gemaakt en naar de surfers gekeken. Daarna pas ontbijt聽馃檪聽Oh nee! We hebben ook nog gefacetimed met聽Maxim聽die ons ook onze blakende poezen heeft getoond, hadden we meteen heimwee聽馃檪

Daarna hebben we wel ontbeten!
Meta heeft uiteraard weer yoghurt met granola en ik open de dag in stijl met een Lobster Benedict die echt fantastisch was! Zat wel meteen voor de rest van de dag vol!

Daarna kort rondje outlets, beetje gechillt en geluncht (toch nog) bij de rooftop bar van het hotel. En daar ging het fout want het duurde ongeveer 40 minuten voordat we ons eten kregen maar geheel in USA stijl ging er 30% van onze rekening af.

Uitzicht vanaf de Rooftop Bar

’s Avonds naar de farmers market in San Luis Obispo geweest, wat een ontzettend leuk stadje is! Als je ‘m in je planning op kunt nemen: zeker doen! Parkeerruimte genoeg en leuke winkeltjes en restaurants! Heerlijk gegeten, Meta had een pulled pork sandwich en ik en Ceasar Salad.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *