Dag 18, volle dag Vegas

Dag 18, de eerste reveille in het Encore en als ik ’s ochtends de gordijnen openschuif is het uitzicht fenomenaal. “Helaas” heeft het hotel heel dik dubbel glas waardoor het best lastig is om foto’s zonder spiegelingen te maken. Maar zelfs met wat spiegeling is het op de foto ook nog steeds adembenemend!

Zoals ik gisteren al verteld heb hebben we een upgrade gekocht waarbij je elke dag $50 breakfast credit krijgt. Dit hoef je niet bij 1 restaurant uit te geven, je kan ook eerst ergens koffie halen en dan later ergens ontbijten. We hebben dus eerst ’s ochtends op de kamer een lekkere Latte genomen en zijn daarna naar beneden gegaan voor het ontbijt. Vandaag was de keuze gevallen op Terrace Pointe Cafe omdat we dan daarna meteen het zwembad in konden. We hadden allebei een verstandige keuze en hebben er heerlijk van genoten met uitzicht op het zwembad.

Na het ontbijt zijn we even gaan zwemmen maar neem maar van mij aan dat dat geen pretje is in die hitte! Er is een beperkt aantal plekken in de schaduw en de parasolletjes horen grotendeels bij de ligbedjes die je voor een dag kunt huren. Als je een bedje Poolside wilt kost dat $100 voor twee bedjes + parasol voor 1 dag. Die schitterende kans lieten we dus lekker aan ons voorbij gaan 馃檪

Wat we verder gedaan hebben die dag? Ik zou het niet weten! Maar ik heb een foto gevonden die buiten gemaakt is, dus we zijn zeker buiten geweest!

’s avonds zijn we gaan eten bij Morimoto Asia in het MGM hotel. Morimoto heeft ook een vestiging in Disney Springs in Orlando waar Meta en ik erg dol op zijn. De kaart hier is iets anders en met name en stuk prijziger. We konden niet echt een goeie keuze maken uit de hoofdgerechten dus hebben we een combinatie gemaakt van verschillende voorgerechten en het was echt zalig!

Na het heerlijke eten hebben we nog een klein wandelingetje gedaan op de strip en hebben we de avond afgesloten in onze favoriete bar Lobby Bar & Cafe waar je een perfect uitzicht hebt op het langsflanerende publiek. Sommigen zeer stijlvol gekleed, anderen compleet “slutty” met een heleboel siliconen. Echt een belevenis. Ik heb daar voorgoed mijn favoriete cocktail ontdekt, een variant op de iconische “Old Fashioned” die bij Encore “the Bandit” heet en een iets afwijkende receptuur heeft. Zo lekker!!

E茅n antwoord op “Dag 18, volle dag Vegas”

  1. Haha dat krijg je als je je blog niet gelijk maakt, dat je niet meer precies weet wat je gedaan hebt. Eigenlijk best wel raar dat je voor een ligbedje en parasol bij het zwembad van het hotel waar je logeert moet betalen. En niet zo weinig ook.
    Maar toch blijf ik Vegas geweldig vinden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *