Dag 19 en 20, nóg twee dagen Vegas, yeah!!

Deze blog is van maar liefst twee dagen met ook dus twee keer zoveel foto’s! Het enige nadeel is dat het niet helemaal in chronologische volgorde is geschreven…

En toen was dag twee van het “”gratis”” ontbijt aangebroken! Gisteren waren we nog verstandig en hebben we yoghurt met granola gegeten. Nou, ik kan jullie vertellen dat we maar 1 dagje verstandig zijn geweest en daarna volgens mij 3 dagen “The Buffet @ Wynn” hebben ontbeten/gebruncht. Voordeel is dat je dan met twee maaltijden afkunt want na het Wynn Buffet zit je wel eventjes vol…

We hebben ZO schandalig genoten in Las Vegas! Elke dag rustigaan wakker worden met een lekkere Latte in het wolkenbed en dan om een uurtje of half elf aanschuiven bij het buffet in het Wynn hotel (ligt meteen naast Encore). Komen de foto’s!

Heerlijk heerlijk heerlijk!

Om bij te komen van dat eetgeweld zijn we een stukkie gaan rijden en hebben we Red Rock Canyon bezocht, het was er heet! Zo heet dat een stukje wandelen écht onmogelijk was en dus zijn we teruggekeerd met maar liefst 1 foto! (maar wel een mooie!). We moeten ooit eens terug als het wat minder heet is.

Uiteraard hebben we ook weer een verse foto bij het Las Vegas Sign gemaakt. Er stond (heel slim, typisch Amerikaanse ondernemingszin) een mannetje bij die netjes een rij maakte en iedereen op zijn beurt liet wachten om foto’s te maken. Uiteraard wilde hij je graag helpen om vervolgens een fooitje op te strijken. Superslim.

Later in de middag heeft Meta in the Fashion Showmall een manicure behandeling gedaan en heeft ze haar nagels in haar favoriete kleur laten Gellaccen:

Op een van deze twee dagen zijn we ook bij Outlets North geweest en dat is heerlijk, ware het niet dat de parkeergarage vol was en ik op het dak moest parkeren. Was de auto me toch een partij heet! 42 graden met een lekker dik zwart dak, niet te harden!

Tussendoor nog eventjes kort naar het zwembad geweest en een korte blik op de Spa geworpen, wat is het hier toch mooi!

Het diner was bij the Outback, niet die op de strip want die is vreselijk druk maar eentje ergens achter de strip op 1,5 mijl rijden. Meta had een surf en turf met Shrimps on the barbie en ik had een Bone-in Ribeye.

Op de andere dag hebben we een budgetdagje gehad en hebben we in het foodcourt van het Venetian (ja, die hebben ze echt!) bij de Halal Guys een soort kapsalon gegeten, dat mag wel als je 12 kilometer wandelt op 1 dag!

Daarna zijn we naar de Stratosphere tower geweest om te genieten van het uitzicht. Ik heb er foto’s gemaakt maar die heb ik vervolgens nooit meer teruggezien, zou niet weten waar ze zijn gebleven! Wat grappig was om te zien waren alle voetafdrukken tegen het plafond van de garage. Daar is ooit iemand mee begonnen en vervolgens hebben duizenden mensen dat initiatief overgenomen.

EDIT! De foto’s zijn terecht! Die hebben 2,5 maand in mijn camera gezeten 🙂

En waar en waarmee kan je de dag beter afsluiten dan in ons stamcafe in Encore met mijn nieuwe favoriete drankje, genietend van de winst van het gokken? (een whopping $78 🙂 ) waarna je naar je kamertje gaat en je slofjes weer netjes naast bed staan en de toiletartikelen door de avondschoonmaakster netjes zijn uitgestald?

3 antwoorden op “Dag 19 en 20, nóg twee dagen Vegas, yeah!!”

  1. Wat een eten zeg, ziet er allemaal zo lekker uit en ook zoveel!
    Dat jullie niet rollend uit Vegas kwamen. Pff Wat een luxe allemaal, wel heerlijk om je zo in de watten te laten leggen.
    Dat jullie genoten hebben staat vast, wat een geweldige foto’s ook vanuit de Stratosphere tower. Super trip!

  2. Och hoe heerlijk is Vegas. Krijg echt honger van die foto’s van het buffet.
    Ik ben druk aan het spelen op de app: Wynn Slots. Spaar voor gratis overnachtingen en hoop dat we dan ook nog een keer naar Vegas gaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *