En dag 16! 5 (vijf) keer de lazy river rond!

En weer grijs. Darn! Wat nu?! We hebben nog een dag Disney Waterparks tegoed en wilden graag naar Typhoon lagoon. Maar grijs. Temperatuur was ok…

Toch maar besloten om te gaan, het was toch “gratis” en als we na een uur weg wilden kon dat toch ook.

Little did we know dat ook hier een droge grijze dag echt niet erg is! We kwamen om 10:30 aan en hebben de gok gewaagd en een parasol met stoelen gehuurd. Dat is écht een aanrader! Kost wel $60 voor een dagje maar dan zit je lekker relaxed en ruim op een afgesloten stukje waar je gewoon je tas bij de stoelen kunt laten staan en je ook meteen vlakbij de ingang van de lazy river, een restaurantje en de soda fountain voor de frisdrank refills zit.

P1010177
geen laffe golf

Onze relaxte oase:

En dan de *LAZY* river. We zijn echt nog nooit zo lang in een waterpark geweest, maar liefst 6 uur (toen ik mijn activiteitenmeter aanzette waren we er een half uur).
We zijn verspreid over de dag 5 keer de lazy river helemaal rondgegaan! De eerste keer twee rondjes en de laatste keer 3 rondjes! Zo tegen het einde van de dag wat het erg rustig in de rivier.

Was een lekker dagje. Een rondje in de Crush ’n Gusher gedaan (is een soort “rollercoaster”)

En een beetje met de waterdichte camera gespeeld

P1010235

Uiteindelijk hebben we het dus zes uur volgehouden en hebben we met lazy riverren 1001 calorieën verbrandt!

IMG_1737

En die hebben we er ’s avonds weer aangegeten! Want het was bonte avond en we hadden zin in goeie steak. En dan slinger je tripadvisor aan die ons Charley’s Steakhouse aanraadde, vlak naast de Kobé bij Celebration.

En dat was echt een supertent! Bleek later 4,5 punt op Zagat te hebben en volgens expert Robert-Jan is dat een hele goeie score.

Ik laat de foto’s het woord doen. Het is wel prijzig maar je kan met een beetje zoeken de kosten enigszins acceptabel houden. De geadviseerde wijn kostte $23 per glas maar we hadden van de wijnkaart een lekker fles Merlot van $40.

Ik had de Porterhouse en Meta de Filet Mignon. Maar het was echt te veel. Volgende keer skippen we de salade en bestellen we 1 side. Die ondefinieerbare bruine massa is op de BBQ op een stuk cedarhout gegaarde bloemkool. Om je vingers bij af te likken!

4 antwoorden op “En dag 16! 5 (vijf) keer de lazy river rond!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *