Dag 14, de westkust

Gisteren was het vroeg reveille waarna we snel op pad moesten en daardoor kwam het er niet van om dag 14 op papier te zetten. Dus nu dag 14 en strakkies dag 15!

Dag 14. Dat was dus donderdag. En de bestemming van de dag was de westkust van Florida. We hadden een vaag plan. Dat is natuurlijk het mooiste op vakantie. We konden iets naturigs gaan doen maar (en wat ik nu ga zeggen is echt héél erg!) ik had het wel even gehad met de Anhinga’s en Alligators. Uit respect heb ik hun namen met hoofdletters geschreven, dan dan weer wel.

Dus zijn we de I4 opgereden in de richting van het westen en de eerste bestemming is de Denny’s bij de eerste afslag geworden ?. En het was er druk! Alleen maar Engelsen! Was trouwens de eerste keer Denny’s deze vakantie, we hebben ons ingehouden. Ik had een Grand Slam ontbijt en Meta Blueberry Buttermilk Pancakes. Lekker en goed vullend!

En toen de tweede bestemming: John Pass Boardwalk ligt in Madeira tussen Clearwater en St. Petersburg. Béétje toeristisch maar je kan er wel leuk foto’s schieten van pelikanen en ander gevogelte. Ik vind pelikanen zo leuk! En kijk die ene witte vogel eens stout tussen de schroeven zijn geland die als doel hadden om hem/haar te weren 🙂

We hadden nog een first want we hadden zo’n dorst dat we naar de Hooters zijn geweest! Daar waren we nu nog nooit geweest! Ik was zo afgeleid door al het vrouwelijk schoon dat ik spontaan niet meer uit mijn woorden kwam. Was echt een hilarische situatie!

Daarna zijn we doorgereden naar St. Pete Beach. Daar zijn we in 2011 ook geweest en daar hadden we nog erg leuke herinneringen aan. Het hotel waar we toen zaten bestond nog, was nog open en zélfs de beach bar was er nog! Zo leuk!

DSC04123

Vanaf die beach bar heb je dus uitzicht op de zee en zie je ’s avonds de zon in de zee zakken. Erg leuk plekkie waar we een heerlijke cocktail en wat te eten hebben genomen!

Op het strand werden de voorbereidingen voor een bruiloft getroffen. Nadat de stoeltjes rechtgezet waren en de bloemen opgehangen was er een heuse repetitie van de ceremonie. De Nederlandse toerist keek toe en zag dat het goed was.

DSC04137DSC04141

Bij het verlaten van St. Pete Beach zagen we nog een echt onvervalste Floridiaanse wolk! Zo’n enorm ging waar een heleboel regen in zat!

DSC04144

Toen weer teruggereden naar huis! Morgen gaan we iets echt leuks doen! Naturig maar zonder alligators (hopen we!).

10 antwoorden op “Dag 14, de westkust”

  1. Madeira Beach bezoeken wij iedere vakantie wel een keer. Heerlijk met een drankje dolfijnen spotten. Ook leuk om zo’n repetitie van een huwelijk op het strand te zien. Net voor de bui blijkbaar

  2. Vage plannen kunnen soms een nachtmerrie worden maar in de vakantiemodus zorgen ze voor heerlijke relaxte dagen. En dat blijkt maar weer eens ??

  3. St John Pass Boardwalk is zo toeristisch en toch ook weer zo leuk om te zijn. Ook ik heb altijd bij Hooters moeite om me te focussen op de menu-kaart, op een of andere reden dwalen mn blikken altijd af…..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *