Dag vijftieneneenhalf, de verdwenen dag!

Nadat Meta en ik tijdens de voorzichtige analyse van de vakantie hadden geconstateerd dat een van de positieve punten was dat we geen ruzie hadden gehad (wat een hilarisch moment was omdat we nooit ruzie hebben en dus geen reden is om dit als specifiek positief punt aan te merken) ging ik gisteren alsnog op mijn bek. Want ik was Meta’s verjaardag vergeten te verslaan op de blog! Dus ging ik alsnog met billenkoek naar bed! Als ze daar op vakantie achter was gekomen had ze dit nummer gebeld:

IMG_1695

Ik ben alleen de tel een beetje kwijt want zo ergens boven dag 14 ben ik de mist ingegaan waardoor we nu dag vijftieneneenhalf hebben. De dag die niet bestond. Misschien is het wel een complot van Meta om te zorgen dat ze nog een jaartje langer jong blijft!

Op dag 15,5 zijn we begonnen in Winter Park Haven Springs Garden. Winter Garden dus. Best wel wat verwarring elke keer want in Florida heb je Winter Park, Springs, Haven en Garden. En die laatste daar is elke zaterdag een leuke Farmers Market met allerlei leuke kraampjes. Vorige week hadden we er een superlekkere tonijnsalade gekocht en deze week gingen we er lunchen.

De hoeveelheid foto’s is wat magertjes dus je moet maar van mij aannemen dat het een allerschattigst marktje is.

We hebben er onder andere Tamales gegeten, dat is een Mexicaans gerecht. Wij vonden het maar mwoa. Meta had vervolgens nog een Crepe en ik nog wat Empanadas.

IMG_4544
Tamales

Daarna op naar de Mall at Millennia want ik had nog geen sneakers en die had ik wel nodig! De zoektocht was succesvol maar ze hadden mijn maat niet. Gelukkig hadden ze ze bij de Foot Locker in de Florida mall nog wel in mijn maat! Kijk eens aan wat een hippe patta’s!

IMG_1694

’s avonds zouden we uit eten gaan bij Morimoto in Disney Springs. Morimoto is een Japans/aziatisch restaurant waar we tijdens onze 25 jarige huwelijksreis in las Vegas eerder dit jaar zouden gaan eten maar dat etentje ging niet door omdat de vakantie abrupt afgebroken werd. Maar nu ging alles wel goed en ging het etentje wel door!

Keihard regenen toen we onderweg waren en het hield nu ook echt niet op. Het bl茅茅f regenen. En wat moet je dan?! Ik ben op een drafje naar de Coca Cola winkel in Disney Springs gegaan en heb daar een mooie grote golfparaplu gekocht die ons veilig en droog naar Morimoto heeft gebracht.

IMG_1697
Beste bui…

Morimoto heeft een open keuken met een gezellige uitstalling van eenden. Arme Donald.聽?

We hebben ook hier weer superlekker gegeten, we hadden toevallig dezelfde ober als we vorig jaar hadden!

IMG_1699

We zijn begonnen met een Bourbon Green Tea cocktail.

En daarna als starters de Key West Shrimp Tempura en de Spare Ribs (in starter-formaat).

Als hoofgerecht hadden we Peking eend. Lekkere crispy gebakken eend die je eet met hoisin saus, lenteui en komkommer in een pannenkoekje.

En als afsluiter een romantisch toetje om te delen. Maar laat het “je” maar weg! Hij is niet helemaal opgegaan…

IMG_1728

Al met al dus een geslaagde verjaardag!

7 antwoorden op “Dag vijftieneneenhalf, de verdwenen dag!”

 1. Oopsss, mijn blog wordt door Petra altijd “first thing in the morning” gecheckt op (on)waarheden dus mij kan het zo-wie-zo niet overkomen. Je bent toch nog geslaagd voor een paar kekke patta’s dus je bent/loopt weer helemaal hip !

  En wat een lekker diner, bij ons had de ’toet’ toch echt helemaal opgegaan want die ziet er wel heel smakelijk uit 馃檪

 2. Dus toch! Ik dacht dat ik ergens een dag gemist had en vond het al vreemd dat Meta’s verjaardag niet uitbundig gevierd werd op het blog ? Maar uiteindelijk kwam het toch nog allemaal goed met als kers op de taart een heerlijke toet ??

 3. Op dag 15,5 het dan een beetje half goed gemaakt, dat wordt extra oppassen volgend jaar 馃槈
  Eten klinkt heerlijk en dat toetje…zucht

 4. Pfft gelukkig toch nog een verjaardag verslag. En ook nog eens een hele leuke verjaardag. Sowieso om het daar te mogen vieren natuurlijk. Het eten ziet er heerlijk uit en dat toetje ook, maar veel te veel van het goede. En jij bent weer helemaal de blits met je nieuwe sneakers.

 5. De Farmers Market is inderdaad een leuke markt voor de eerste uurtjes van de zaterdag. Probeer de volgende keer ook eens de zoet/zoute popcorn die ze in hele grote ketels maken, heerlijk.

  Gr. Ronald

 6. Hahaha, hilarisch weer 馃槈 ! En als je wilt scheiden; in de US erg goedkoop, dus … En eindelijk een golf paraplu, nu de golfclubs nog en wat lesjes, en we kunnen de baan op !

  Eten ziet er goed uit, kende het restaurant niet, maar de tip was al binnengekomen 馃槈 !

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *