Volgens mij dag 13!

De vakantie is geslaagd, want ik ben vergeten op welke dag we nu zitten. Als mijn vingertelmethode me niet bedriegt zitten we op dag 13! En dat is zeker geen ongeluksgetal want we hebben het prima naar ons zin. Gelukkig gaat het met Meta’s vader ook nog steeds goed want dat bleef toch wel spannend; Marcella, Maxim en de thuiszorg hebben alles onder controle en hij is nog niet aan de wandel gegaan!

Het weer is hier hetzelfde als in Nederland en iets te warm voor de tijd van het jaar met een gevoelstemperatuur van maar liefst 42 graden. Overigens doen we alleen bij extreme hitte rond het middaguur het dak van de auto dicht. Tot een graad of 31 is het prima te doen!

IMG_1620

In de categorie “nagekomen foto’s” of “niet voor deze dag specifiek relevante gevallen” nog twee foto’s.

 1. dit is de staat waarin het Market Street Street Cafe in Celebration zich bevindt, dus die is nog wel even dicht 馃檨

  IMG_1618

 2. Sommige dingen zijn in de USA heel goedkoop en andere dingen zijn weer heel duur. Zoals vleeswaren bijvoorbeeld. Pakje bacon met 14 plakjes voor $6,29 terwijl 4 liter benzine rond de $2,35 kost.

  IMG_1630

Gisteren hebben we ook gezellig gefacetimed met Maxim en Tommie wat erg gezellig was. Ik heb Maxim het huis even laten zien en we hebben weer gezellig bijgekletst. Helaas voor Maxim zag ik de ENORME hoeveelheid onkruid tussen de tegels in de achtertuin en dus werd ‘ie ook nog met een klusje opgezadeld!
IMG_1634

We hadden Disney kaarten gekocht voor drie dagen parktoegang maar het was toch wel pittig voor Meta om al te lang in zo’n park rond te lopen met deze hitte en daarnaast waren de wachttijden in het nieuwe Pandoraland toch wel aan de forse kant. De foto hieronder zijn de wachttijden 5 minuten na opening van het park!

IMG_1623

Dus heb ik me bij de Guest Services gemeld en die zijn zo flexibel geweest om 1 van de dagen toegang voor een Walt Disney World park om te zetten in 2 dagen toegang tot de waterparken! Dus zijn we gisteren naar Blizzard Beach gegaan en doen we zaterdag Typhoon Lagoon. Omdat het dan Meta’s verjaardag is heb ik voor die dag een parasol en stoelen gereserveerd (nee, niet die van $362,50!) zodat we er lekker de hele dag kunnen hangen.

Blizzard beach’ thema is sneeuw en wintersport en dat is mooi tot in detail uitgevoerd zoals het Disney betaamd.

IMG_1653

Ik heb de hele dag mijn horloge omgehouden en dan kan je mooi zien waar ik me heb opgehouden in het park. Hoe roder de lijn hoe langzamer je hebt bewogen.
De rode cirkel aan de buitenkant is de lazy river die het park rondgaat. Lekker langzaam dus.
De groene slang linksboven is een lange glijbaan (die gaat dus wat sneller) 馃檪

IMG_1655

’s avonds zijn we gezellig uit eten geweest met Meta’s collega Ren茅 en zijn dochter Lisa.

18740765_1926550180924850_4167673993528701491_n

En we hadden een SUPERLEKKER toetje, een Pineapple Creme Brulee. Jummie!

IMG_1666

12 antwoorden op “Volgens mij dag 13!”

 1. Op en top genieten, wat hebben jullie het heerlijk, vooral doorgaan, ik geniet nog steeds mee ??

 2. Je bent zeker goed bezig als je de tel van de dagen kwijt raakt. Jullie zijn sowieso goed bezig want jullie hebben weer heerlijke dagen achter de rug. En het is te hopen dat Maxim de volgende facetime sessie een betere plek zoekt. Hem een beetje opzadelen met klusjes terwijl jullie in de lazy river dobberen!?

 3. Wat fijn dat je de pas om kon zetten tot 2 dagen waterpark!!
  Lekker relaxen daar en hoe leuk is het om je verjaardag daar te mogen vieren.
  En mmm wat ziet dat toetje van de bahama breeze er heerlijk uit..

 4. Wat een heerlijke lazy dag en zelfs de wolken hebben een Disney thema want volgens mij zie ik een Winnie de Pooh 馃槈

 5. Lekker relaxed dagje, zou ik ook doen met die temperatuur !!! Leuke foto’s van Blizzard Beach en die wolkenluchten doen me denken aan die kerel die steeds die Photoshop-foto’s plaatst bij Amerika & Friends 馃槈

 6. Lekker relaxed dagje, zou ik ook doen met die temperatuur !!! Leuke foto’s van Blizzard Beach en die wolkenluchten doen me denken aan die kerel die steeds die Photoshop-foto’s plaatst bij Amerika & Friends 馃槈

 7. Weer even bijgelezen !!! Wat een geweldige reis, wat een ervaring bij dat festival en wat een Disney service dat je je dag mocht omzetten in Water Parks. Jullie hebben het geweldig, en je schrijft geweldig grappig !!! Genieten !!

 8. Weer even bijgelezen !!! Wat een geweldige reis, wat een ervaring bij dat festival en wat een Disney service dat je je dag mocht omzetten in Water Parks. Jullie hebben het geweldig, en je schrijft geweldig grappig !!! Genieten !!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *