Dag 16, de eerste volle dag Vegas

Rustig dagje, morgen komt er weer spektakel! Trust me!

We hebben twee nachten Venetian dus we hoeven niet te reizen, niet te verhuizen. Niks. Dus doen we niks, of in ieder geval vrij weinig.

We beginnen de dag op bed met een ontbijt van Latte’s en koffiebroodjes en dat soort zaken. Dat shopje zit meteen als je de lift uitkomt dus hoefde ik niet zo ver te lopen, heerlijk!

Toen een zwemmetje gedaan. Het zwembad van het Venetian had geen leuke schaduwplekken meer dus zijn we naar het Palazzo zwembad gelopen waar je tot een uur of 1 schaduw had. We hebben in totaal drie plekkies gehad en zo nog tot een uur of twee vol kunnen houden. De eerste Bud Light ging om half elf open en ik had Meta zo gek om rond 11:30 een Pina Colada te nemen. Living the good life.

Geluncht bij Solara restaurant bij het zwembad waar ik humus met rauwe groente had en Meta en Sushirol.

In de middag naar de Forum Shops in het Ceasar hotel, net zo’n maffe over the top toestand als in het Venetian.

Het diner bij Sushi Samba was weer een hilarische toestand! Want alles wat fout kon gaan, ging fout! Het was zó erg dat het grappig werd en op een gegeven moment de manager zelfs maar met ons meelachte. We konden niet kiezen uit de heerlijkheden op de kaart en daarom hadden we een 4 gangen verrassingsmenu genomen. “do you guys have any allergies or other dietary restrictions?”. “Yes, please hold the cilantro (koriander) and no octopus”.

Gang 1: ik vermoedde een hint van koriander, maar ik had geen zin om er over te gaan zeuren.

Gang 2: dat was een soort ossestaartkroketten met een sausje waar zéker koriander in zat. Dus de ober even gevraagd om het nu wel echt goed te gaan doen.

Gang 3 was een gerecht met een dekseltje. Ober haalt het dekseltje er af: Octopusringen! En het bijgerecht: rijst met koriander! Echt té grappig ? Dus kwam de manager er maar even bij die duizendmaal excuses aanbood.

Toen zei Meta op en gegeven ogenblik tegen me: joh, is je cocktail dan al op? Had de busboy (die best vervelend was en elke minuut kwam kijken of er al wat afgeruimd kon worden) mijn halve cocktail meegenomen! En nét op dat moment kwam de manager langs en hebben we er met zijn allen maar smakelijk om gelachen. Het eten was overigens heerlijk en we gaan zeker in Amsterdam ook een keer naar de Sushi Samba.

En de amerikagangers weten het: als ze wat fout doen dan herstellen ze het netjes. 30% van de rekening af en tweeënhalve gratis cocktail.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *