Nog een stukje dag 7 en dan dag 8!

Helemaal in de war met de dagen, maar van de dag waarop niet geblogd is zijn nog wel wat foto’s die het delen meer dan waard zijn, namelijk het eten (en drinken!) bij Bahama Breeze. Dus daar gaan we eerst even naar kijken en dán gaan we naar dag 8.

Nou, kijk er maar eens aan, en we beginnen met het belangrijkste. De entree van het etablissement van keuze voor die avond en Meta met haar “cocktail flight”.

Maar de muzikant en het overheerlijke voorgerecht “Jumbo Lump Crab Stack” moeten we ook niet vergeten. Een voorgerecht met garnaal, krab, avocado en mango. Superlekkere afwisseling (volgens mij spam ik dit voorgerecht elk jaar en dat blijf ik ook gewoon doen). Ik had als hoofdgerecht iets dat wél gewoon slecht is en Meta was ook hier weer de verstandigste met de Trinidad Chicken Curry Bowl, ofwel “Sautéed chicken, chickpeas and tomatoes simmered in a traditional Trinidad Indies curry sauce with coconut milk. Served over yellow rice with warm Naan bread and roasted pineapple chutney”. Ook super!

Maar toen was het dag 8 en begonnen we met luieren. Zwemmen. Rustigaan ontbijten. En het vliegtuigje bewonderen dat “Jesus Loves U” en dergelijke met witte rook aan de verder strakblauwe hemel schreef. Het is nogal droog in Florida de afgelopen tijd en gisteren was daarvan weer een voorbeeld want het gebeurt niet vaak dat het écht de hele dag strakblauw is zonder de hele dag ook maar één wolkje te zien.

De eerste foto’s van de dag zijn van het avondeten bij Panera Bread. Lekker soepie met een sandwich.

En daarna waren we klaar voor het grote werk want Disney’s Magic Kingdom stond op het programma! Na 20 dollars te hebben betaald voor het parkeren was er natuurlijk eerst de tramrit

2017 Florida dag 8 IMG_1254

En vervolgens de monorailrit (geen foto) naar de ingang van het park. Magic Kingdom is een superleuk park maar de reis er naartoe is al een hele onderneming! Maar we zijn binnen en daar gaat het om!

De eerste fastpass was voor Buzz Lightyear attractie, daar waren we nog nooit ingeweest maar we zien we vaak foto’s er van voorbij komen. Je komt er dus met een lamme hand weer uit omdat je als een malle aan het schieten bent!

2017 Florida dag 8 IMG_1279

Vervolgens hebben we rustig het park rondgesjokt; lekker relaxt want de volgende fastpass was pas anderhalf uur later. En zoals je p de foto hieronder ziet was het dus echt volledig wolkeloos en die zon die brandt echt als een malle, zoveel respect voor die Disney medewerkers cast members dat ze in die hitte hun dansjes doen!

2017 Florida dag 8 IMG_1262

De volgende Fastpass was voor de Thunder Mountain Railroad. Erg leuk ook weer en de attracties in Disney duren stuk voor stuk minimaal twee keer zo lang als in de Efteling valt me altijd op.

En check ook even die telefoon die iemand heeft laten vallen… Oeps!

2017 Florida dag 8 IMG_1340

Daarna naar het vuurwerk wat ondertussen meer een multimediaspektakel is geworden met projecties op het kasteel en laserlichten. “Wishes” is nu gestopt en de nieuwe show heet “Happily Ever After” en daarbij moesten we natuurlijk denken aan de bruiloft van Robert-Jan en Caroline!

Tsja… en toen weer terug naar het parkeerterrein met boot & trammetje met veel slapende kindertjes!

2017 Florida dag 8 IMG_1538

Onderweg naar huis nog even een paar donuts gehaald bij de leukste Krispy Kreme (winkel + “fabriek” in een) van heel Florida aan de voor Floridagangers bekende, beroemde en beruchte 192. En daarna ging het licht uit!

6 antwoorden op “Nog een stukje dag 7 en dan dag 8!”

  1. Wat is het een leuk humoristisch blog, ik lees met veel plezier over jullie belevenissen, geniet mee van de cocktails en het heerlijke eten. Leuke foto’s van jullie! Veel plezier weer vandaag!

  2. Eten ziet er heerlijk uit en dan die blauwe luchten…ik kan er wel aan wennen hoor, als je dan een zwembad binnen handbereik hebt 😉

  3. Mooi man !!!! Hahaha, heerlijk geschreven weer !! Die Dries levert je veel plezier op. En het eten ziet er allemaal geweldig uit. En ook nog dagje MK; mooie ervaringen !!!

  4. Weer een lekker dagje, met een nieuwe vriendschap. ( he love’s you) En die lamme hand komt zo bekend voor. Als een klein kind aan dat touwtje blijven trekken en dan tot de conclusie komen dat je amper punten hebt gescoord.

    Gr. Ronald

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *