Dag 2. Korte nacht en lange dag!

Dag twee. Reveille om 03:00. Ogen wagenwijd open. Wakker. En niet meer kunnen slapen.

Voor de regelmatige Amerikaganger is vroeg wakker worden een bekend fenomeen, maar 03:00 is wel erg straf natuurlijk! Gelukkig zaten we niet in Californi毛!

Maar die dagen zijn ook wel lekker. Rustigaan de eerste blog maken (de eerste dagen is het dan ook nog helemaal geen moeite), bakkie, ontbijtje en om 06:00 buiten staan en je afvragen waarom het nog zo rustig is ?

Om 7 uur kwamen er een aantal ballonnen over, dat staat zeker op mijn bucketlist!

2017Floridadag2 DSC02775

We zijn de dag begonnen in Celebration; we hebben op meerdere blogs gelezen dat de Market Street Cafe een superontbijt serveren maar helaas pindakaas… ze hadden problemen met de waterleiding dus zijn ze voor onbepaalde tijd gesloten! Gelukkig lag om de hoek een ander leuk tentje waar we ook een allerlekkerst ontbijt hebben gegeten.

En toen was het nog steeds maar acht uur ’s ochtends en hadden we er al heel wat uurtjes op zitten! Op naar de AT&T winkel voor een SIMkaart en een data-abonnement. Omdat het kan. Nadat de meneer in de winkel een abonnementje had geregeld zonder hotspot functionaliteit kon ik weer naar binnen maar uiteindelijk is het allemaal goed geregeld.

Volgende bestemming was de target. En die zien er zonder uitzondering allemaal hetzelfde uit, waar je ook bent!

2017Floridadag2 IMG_1133

zo rond het middaguur werden de oogjes toch wat moe en zijn we op huis aangegaan voor lunch en een zwemsessie. Meta heeft lekker half suffend rondgedreven op een luchtbedje terwijl ik met de drone wat filmpjes en foto’s van huis en de omgeving heb geschoten.

DCIM100MEDIADJI_0006.JPG
Meta dobbert in het zwembad en ik sta buiten in het gras. En ik heb geen wit t-shirt aan hoor, mocht je dat denken ?
DCIM100MEDIADJI_0022.JPG
Vunzig meer. Ons huis is de vijfde van links, onderaan.

Het donkerbruine meer achter het huis is normaal gesproken niet zo donker maar dat komt omdat de waterstand enorm laag is door lange aanhoudende droogte. Al deze meertjes zitten miminaal de helft onder hun normale niveau. Het ziet er van bovenaf trouwens vunziger uit dan vanuit huis en het ruikt niet vies of zo.

Voor het avondeten zijn we naar Disney Springs gegaan waar alweer wat meer open was dan vorige keer, zoals bijvoorbeeld Planet Hollywood waar we dan ook gegeten hebben. Vooraf superlekkere humus met flatbread en als hoofdgerecht had Meta een kip-sandwich en had ik een SUPERGROTE hamburger die was uitgevonden door Guy Fieri.

2017Floridadag2 DSC02799
Mac ’n Cheese burger!

En voordat ik ga vertellen dat we het tot maar liefst half negen hebben volgehouden nog een leuk nieuwtje! Dit huis heeft labeltjes bij de schakelaars. Wat een feest! Amerikaanse huizen hebben HEEL VEEL schakelaars en meestal ben je de hele vakantie bezig om te onthouden welke schakelaar voor welke lamp is, maar nu staat het er gewoon bij.

Dat het kan is toch ongelooflijk?!

2017Floridadag2 IMG_1122

En ten-aller-slotst nog een foto van Meta in haar natuurlijke habitat: de Sephora!

2017Floridadag2 DSC02788

16 antwoorden op “Dag 2. Korte nacht en lange dag!”

 1. Een heerlijke Floridadag! De foto van Meta vind ik een topper, ze is helemaal op haar plek aan haar gezicht te zien.

 2. Inderdaad is het maken van de blog tijdens de eerste dagen ‘piece of cake’ , komt inderdaad door het vroege tijdstip. Jammer dat Market Street Cafe gesloten was, hun breakfast is echt super! Al met al weer een heerlijke dag en wat een superburger bij Planet Hollywood 馃檪

  En wat kun je met zo’n drone gave foto’s maken, heel leuk om ‘ons’ straatje eens een keer vanuit de lucht te zien 馃槈

 3. Oeff dat was wel erg vroeg. Maar gelukkig goed volgehouden. Die drone beelden zijn echt super. Mag je die overal in Amerika oplaten? Misschien een heel leuk idee voor onze vakantie.

  1. Er zijn niet veel regels. De voornaamste regels: Niet boven mensen en gebouwen, niet bij luchthavens en niet in nationale parken.

 4. Lekker vroeg wakker, lekkere lange dag erna. En die hebben jullie goed gevuld. Market Street Caf茅 is altijd leuk en lekker om een keer te eten.

  Leuk zo’n beeld vanuit een drone, heb je die daar gekocht ?

  Gr. Ronald

    1. 脡茅n tip: koop m via marktplaats. Scheelt een hoop. Veel mensen kopen er een en dan verkopen ze hem na een paar keer vliegen weer.

 5. Een lekkere eerste start zo, wel heel vroeg wakker..
  Maar hee dan zijn de dag lekker lang, jammer te lezen de het Market Street Caf茅 dicht is..
  Dat wordt dan wat anders voor ons vandaag ..

  Heel veel plezier nog, de drone foto’s zijn gaaf !!

 6. Hahaha zo herkenbaar dat vroege wakker worden. In tegenstelling tot de kids die hebben daar nooit last van. Maar heerlijk hoot zo’n pluk de dag (nacht) moment. En wat gaaf die beelden zo van boven jullie huis. Het gedeelte waar wij zitten aankomende zomer staat er jammer genoeg niet op ?. Heerlijke (lange) dag!

 7. Ja die kennen we vroeg wakker zijn. Wij vinden het geen probleem, want dan kun je lekker veel doen en zien. Die drone foto’s zijn super!

 8. Wat een gave foto, zo uit de lucht. Mooie reclamefoto voor de verhuurders aan de Scrub Jay way. Het water staat inderdaad enorm laag… Heerlijke dag zo en wat een enorme hamburger!!! ??

 9. Dat is leuk zeg, die luchtfoto’s zo zie je weer wat een precies werk dat huizen bouwen is 馃槈
  Heerlijk bord eten, Ik hou er van!

 10. Ja een voordeel van vroeg wakker zijn is dat je een lekkere lange vakantiedag hebt.
  En die hebben jullie vandaag goed benut.
  Wat een leuke foto’s vanuit de lucht.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *