Kuchen en steunen!

Zoveel te vertellen maar waar te beginnen, dat is altijd de uitdaging bij het schrijven van een blog! En zoals je ziet is het me gelukt want hierboven staat die eerste zin 馃檪

De eerste nacht is altijd een korte maar vandaag was hij wel h茅茅l kort want om half drie waren we eigenlijk wel wakker en viel er geen slaap meer uit te persen. Meta heeft last van migraine 茅n van kuch-kuch hoestbuien en die combi is natuurlijk niet echt bevorderlijk voor de nachtrust. Afgelopen maandag heeft ze een driewekelijkse injectie gekregen en die bevordert algehele malaise dus we moeten de komende dagen maar even kalmpjes aan doen.

De dag van gisteren is er een die onze Amerikagekke FB vrienden wel kennen. ‘S ochtends half zeven opgestaan. Rustigaan douchen en koffie en om half acht op weg naar Schiphol. Lekker met m’n eigen autootje want de vakantie-valet op Schiphol is best betaalbaar (twee weken is ongeveer even duur als twee dagen zakelijk parkeren in de Privium garage).

Aangekomen op Schiphol was het DRUK! Bij de KLM in hal 2 stond de rij om in te checken tot ver in de gang tussen terminal 2 en 3! Wij vlogen met United en moesten dus nog even doorlopen naar hal 3 waar bij de United check in slechts 3 personen voor ons waren! Heerlijk! 聽Paspoort- en bagagecontrole gingen ook “like a breeze” dus waren we in een poep en een scheet binnen. Bakkie, ontbijtje, shopje, bakkie, wandelingetje, boarden, plekkie maken en klaar voor vertrek!

Zie hier de seat map: we zaten op rij 22 L en J met een lege stoel tussen ons in. Lekker de ruimte! Volgende keer nemen we niet de laatste rij van eco plus want als je dan je stoel ver naar achter doet (wat een van de voordelen van eco plus is) dan hebben de mensen achter je daar wel heel erg veel last van. United heeft trouwens een fantastische app waarin je continue de stoelbezetting kunt zien, handig als je een mooi plekkie wilt fixen.

Voor iets van $16 had je de hele vlucht WiFi dus konden we lekker een beetje bijblijven op Twitter en FB waardoor we al snel op twitter de berichten zagen over het overlijden van Prince. Ik heb op onze trouwdag in 1992 een korte Valentijn advertentie in de telegraaf laten zetten met een aangepaste tekst van “Let’s go crazy” en dat is wel echt “ons” nummer. Mooie herinneringen aan Prince’ muziek in onze staptijd! En dan het concert in 1988 van de Livesexy tour, die werd live op TV uitgezonden en die heb ik nog steeds op VHS en kijk er minimaal eens per jaar naar, lekker hard meebl猫ren van begin (Erotic City) tot eind (Alphabet street). Meta heeft het ook op haar iPhone dus we hebben lekker wat om mee te zingen de komende dagen.

Vlucht was verder prima. Big Lebowsky gezien. Beetje gesuft. Eten was mwoa en de warme pretzel die we als snack kregen was met Gouda & bacon (dus ranzig vet) dus die heb ik maar beleefd afgeslagen 馃檪

En dan…. De immigratie! Haat! Ze hebben op Houston van die handige selfservice kiosken staan MAAR ALS DAN 95% VAN DE GEBRUIKERS ALSNOG IN DE RIJ MOET GAAN STAAN DAN HEEFT DAT DUS HELEMAAL GEEN ZIN.


Manmanman. Enfin, ongeveer een uurtje in de rij gestaan en toen mochten we er in!

Autootje gehaald, precies de kleur die ik hoopte!


Nog een foto? Ok dan, omdat jullie zo aandringen!


Daarna moesten we nog een uurtje tuffen naar het hotel in Livingston.

IMG_5978

Snel even een burgertje gehaald bij de Whataburger en daarna luikjes dicht!

img_5987

0 antwoorden op “Kuchen en steunen!”

  1. Leuk om te lezen, je schrijft leuk! Jammer van Meetje haar migraine. Blij dat julloe goed zijn aangekomen. Jullie rijden wel in stijl. Have fun!

  2. Allereerst natuurlijk beterschap voor Meta…..dat het kuchen en de hoofdpijn maar snel mogen verdwijnen!! Lekkere relaxte reis, dat is altijd goed en m et zo’n gave kar onder de billen gaat het helemaal goedkomen. Have Fun!!

  3. Nu hoop ik dat de migraine snel weg is en jullie volop kunnen gaan genieten. Wat een gedoe als je dan toch weer dat kruis krijgt bij die automaten h猫..
    Even bijtanken van de reis en heel veel plezier samen!

  4. Hans fijne urlaub gewenst voor jullie. Ik zie de BBQ foto’s wel verschijnen. Geniet, je schrijft met zulke leuke humor. Ciao Stefan

  5. Dat lijkt me een prachtig rondje! Hopelijk verdwijnt de migraine als sneeuw voor de zon. En die auto is wel echt briljant. Alle ingredi毛nten voor een heerlijke vakantie!

  6. Ondanks de korte nacht en het (altijd) matige voedsel aan boord zijn jullie er gewoon. Gave bak hebben jullie onder de kont zeg. Ik wens jullie een welverdiende fantastische vakantie toe. Kom maar door met de verhalen! En doe me een plezier “let’s go crazy”.

  7. Fijn dar jullie een goede reis hebben gehad. Hopelijk voelen jullie je snel weer fitter om optimaal te genieten. Uit ervaring weet ik dat door Amerika toeren in zo’n Mustang echt geweldig is, aan de kleur zal het niet liggen, veel plezier!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *