Dag 4, change of plans!

Wat een gedoe gisteren met dat bed, we hebben echt geen zin om nog een nacht in een te klein bed te slapen. We hebben dit jaar echt pech met de bedden, zelfs in een Best Western en een Marriott hadden we smalle bedjes en dat wilden we echt niet meer!

We hebben het hotel in Savannah gecancelled en het hotel in St. Pete Beach gebeld of we een dag eerder konden aankomen en dat was gelukkig mogelijk. Enige nadeel was dat we dan vandaag bijna 800 kilometer moesten rijden. Dus maar een beetje op tijd vertrokken voor de grote reis. Een reis die achteraf gezien heel erg is meegevallen. Een groot deel van de route ging over Interstates waar je 65/70 mijl per uur mocht rijden (ca 112 km/u) en als je dan iets harder rijdt dan zit je op de 120 km/u en dan schiet het best op. Al met al waren we geloof ik om half vier in St. Pete Beach. Het rijden in zo’n monsterlijke grote auto op die lange rechte wegen zonder al teveel afslagen en gegarandeerd zonder files is echt een eitje. Na 800 km ben je wel wat moe maar stukken minder dan wanneer je een vergelijkbare afstand in Europa moet afleggen.

[pe2-gallery class=”alignleft” ] DSC00473.jpgDSC00474.jpgDSC00477.jpg DSC00479.jpg DSC00482.jpg DSC00483.jpg DSC00488.jpg DSC00492.jpg DSC00501.jpg DSC00513.jpg[/pe2-gallery]

Onderweg wat laat ontbeten bij Denny’s en dan zit je dus weer voor de rest van de dag helemaal stampvol. De route voerde ons in het begin over een highway (zeg maar een snelweg die zo nu en dan door dorpen voert en waar je dan stoplichten hebt) en later over de Interstate. Lang en recht.

We kwamen onderweg langs Orlando rijden en zagen al de nodige herkenningspunten van vorig jaar. Alle Disney afslagen, Celebration en het Gaylord convention center, altijd weer goed voor een glimlach.

Aangekomen in St. Pete Beach was het groot feest! Heerlijk weer, mooi hotel met een kamer met Ocean View (hoewel het de Golf van Mexico is noemen ze het toch Ocean) en twee GROTE bedden! Het hotel is een beetje oud maar wel schoon en met vriendelijk personeel en dat is het belangrijkste.

Direct naast het hotel zit Bongos beach bar waar ze goddelijke cocktails maken!

Eén antwoord op “Dag 4, change of plans!”

  1. Heel herkenbaar, dat veel kilometers je gewoon makkelijk lijkt af te gaan in de US en een grote smile op je gezicht als je in de buurt van Orlando komt en de bekende dingen daar tegenkomt !

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *