Dag 7, 28 juli. Page

Vanochtend weer wat later wakker, half 8 dit keer. Om kwart over tien werden we opgehaald om een tour te doen naar Antelope Canyon, een in Navajo (lees: indianenland) gelegen canyon waar je mooie lichteffecten hebt. We reden er heen met een soort monstertruck, zie de foto´s! De rit naar de canyon ging eerst vooral erg hard over asfalt en daarna erg hobbelig over een stuk zanderige woestijn. Daar werd ik erg enthousiast van (not!)

De canyon was erg mooi (zie de foto´s maar) en de verhalen van de indiaan waren ook leuk. Hoewel ik ernstig twijfelde aan zijn bewering dat hij liever eenvoudig in een reservaat woonde dan in een mooi duur huis, gezien zijn snelle Adidas sneakers en de platte Sony Viao laptop die hij in het kantoor had liggen.

Na deze stoffige activiteit even gezwommen en daarna geluncht bij Subway; weer een lekker adresje ontdekt. Heerlijke broodjes met veel sla en groente!

’s Middags een tour gemaakt naar Vermillion Cliffs en Marble canyon en onderweg nog even een mooie en hoge brug over de Colorado meegepakt.

Nu ben ik moe! Hier staan de foto´s

3 antwoorden op “Dag 7, 28 juli. Page”

  1. Hallo alles gaat goed met jullie? Meta dat is zeker heerlijk een verwarmd stuur in de woestijn!Alle berichten zijn overgekomen.ik hoop dat deze goed gaat bij mij is het mislukt. groetjes Atie en Henk

  2. Goed man, een verwarmd stuur. Altijd lekker als je airco hebt, blijven de handen lekker warm. The sub way was onze hof leverancier. Elke morgen even lekker een broodje halen. Moet je een broodje bestellen met een plakje salami en een beetje salade. Vinden ze echt heel raar. Geniet er van!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *