Dag 13, nóg een dag in het paradijs!

Bam! Volle zon scheen vanochtend de slaapkamer in! Hier hebben we het voor gedaan! Dus fluks uit bed en genieten van de zon! (erm… dat fluks moet je met een korreltje zout nemen hoor, het is tenslotte nog steeds vakantie).

Maar eerst nog even wat nagekomen foto’s van de diergaarde in en om het huis!

Maar toen was het toch echt Hot Tub tijd, en omdat het altijd ergens 5 uur ’s middags is lekker met een glaasje Ginger Ale & Jack!

IMG_6582

Verder geen flikker uitgevoerd vandaag (excuseer de woordkeus), dus ook weinig te vertellen. Anders dan dat we in de zon hebben gezeten, op het terrasje hebben gezeten, toen weer de zon in, daarna even op het terrasje en zo kom je de dag wel door.

’s avonds hebben we ons laten verleiden door de nummer 1 op tripadvisor in Fredericksburg en dat was echt een toppertje. Zoveel kwaliteit heb ik nog nooit meegemaakt in de USA. Dit waren de voorgerechten:
Warm texas Goat Cheese met Garlic & Olive en het tweede was steamed buns met braised pork belly. Jummie!

Daarbij hadden we een “Wine flight” en dat is weer zo lekker lomp als het alleen in Texas kan: alles tegelijk op tafel. Onderweg terug reden we langs de Rehab en daar hebben we maar even een tussenstop gemaakt! Kijk die Meta eens blij zijn!

En dan het hoofdgerecht, 10 ounce strip steak met mushroom, roasted garlic (kijk ze liggen!) en gorgonzola. Heeerlijk! Lang niet zo lekker gegeten, ook niet in Nederland!

IMG_6604

9 antwoorden op “Dag 13, nóg een dag in het paradijs!”

  1. Wat een fantastische plek zeg. Heerlijk genieten in de hottub met een landelijk uitzicht. En wat ziet dat huisje er ontzettend knus uit. Hebben jullie goed gedaan om een dag langer te blijven. En ik kan zo met Meta meevoelen, al die glazen wijn voor haar neus. Wie wordt daar nou niet blij van, hahaha.

  2. hahahaha geweldig al die glazen wijn in 1 keer….only in America zullen we maar zeggen. Wat een heerlijke rust en luxe in jullie huisje, groot gelijk om een dag bij te boeken!!

  3. Groot gelijk dat jullie je verblijf daar met 1 dag verlengd hebben en er een “ik doe lekker geen ene flikker-dag” ( ook van mij excuses voor mn woordgebruik ) van hebben gemaakt.

    En als afsluiter van de dag culinair genieten ‘ op zn Texaans ‘ , wat een leven !!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *